BKÜ BAYİLİK - KARGOLAMA GÜNLERİ (AĞUSTOS 2023 GÜNCEL)

BKÜ Bayilik OLARAK KARGOLAMA GÜNLERİNİ GÜNCELLEDİK!

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı için hazırlamış olduğumuz - BKÜ Bayilik Eğitim Seti ve Kitaplarımızın gönderimi için eskiden Pazartesi - Çarşamba ve Cuma günleri olan kargolama günlerimizi güncel olarak Salı - Perşembe günleri olarak düzenledik! Ayrıca yoğunluğun çok fazla olduğu haftalarda Çarşamba günleri de kargolama yapılacaktır! Kargolama günlerinin güncellenmesine rağmen kargolama saati yine eskisi gibi aynı şekilde saat 13.30'da olacak ve kargolama günü içerisinde (Salı veya Perşembe günleri) saat 12.00'den sonra verilen siparişler aynı gün içerisinde kargolanamayacağı için bir sonra ki kargo gününe kalacaktır!


Pazartesi günü haftanın ilk günü olması sebebi ile oluşan yoğunluk sonucunda kargolamada ciddi aksamaların oluşması; Cuma günü ise haftasonuna yakın gün olduğu için öğleden sonra kargolama işleminin durması ve yapılan kabullerin en erken Pazartesi gününe aksama sorunundan dolayı Pazartesi ve Cuma günleri kargolama problemi oluşmuştur ve bu yüzden günlerde güncellemelere gidilmiştir. Sınav tarihi açıklandıktan sonra oluşacak yoğunluk göz önüne alındığında mümkün olduğunca erken olacak şekilde talep yoğunlu az ise Salı - Perşembe sabit günleri başta olmak üzere talep yoğunluğuna göre Çarşamba günü dahil edilecek hatta aşırı yoğunluk olduğu süreçlerde ise haftaiçi hergüne kadar gönderimler yapılmaya çalışacaktır!

Şu anda sınav tarihinin henüz açıklanmaması ve sipariş yoğunluğunun az olması sebebi ile mağduriyet yaşanmadan en sağlıklı şekilde gönderimin Salı - Perşembe olmasından dolayı böyle bir düzenleme getirilmiştir. Gelecekte oluşacak yoğunluğa göre güncellemeler yapılacaktır!


Bilginize sunarız...

Sınavda başarılar dileriz...


@BKUBayilik // Instagram


« Anasayfa