BKÜ BAYİLİK ONLİNE -1 HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER


BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI ONLİNE EĞİTİM -1

Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı için @BKUBayilik sayfası olarak hazırlanan Erken Kayıtlı İlk Online Eğitim -1


2023-2024 yılları arasında henüz ne zaman yapılacağı belli olmayan Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı'na kış ayı içerisinde çalışmayı düşünen değerli adaylar için hem konulara nasıl çalışacakları hem de konu anlatımları ile ilgili bilgilerin yer alacağı online eğitimimiz 05 Kasım 2023 tarihinde saat:20.00'de başlayacaktır.


Eğitim ilk etaplarda haftalık Pazartesi - Perşembe - Pazar günleri olmak üzere 3 gün boyunca ve eğitimin olduğu günlerde 2 saatlik olacak şekilde yavaş yavaş pekiştirerek konu anlatılacak halde olacaktır. Tahmini olarak; 2-3 ay aralığında sürmesi ve tüm konular bitmeden asla bitmeyecek olan bir eğitim olmasının yanı sıra, sınav tarihi süpriz bir şekilde erken bir zamanda açıklanırsa haftalık duruma göre ders günleri 4 güne ve ders saatleri ise 4 saate kadar çıkabilecektir.



Online Eğitim deyip geçmeyelim bu eğitim içerisinde sınava yönelik bilgilerin yanı sıra soru gelmiş ve gelme ihtimali yüksek olan konulara özellikle bolca ağırlık verilecektir. Ayrıca eğitim paketi kitaplarımızın aksine eğitim içeriğinde konuları daha kolay şekilde pekiştirebilmeniz için bolca görsellere yer verilecek ve konu anlatımı görseller üzerinden de devam edecektir. Bu şekilde yapılan eğitim sonrasında sınava yönelik bilgilerin yanı sıra sınav sonrası sahada alan ile ilgili gözünüze çarpan sorunlara karşı bakış açınızın değişmesi sağlanacaktır.




Herhangi bir aksaklık olmadığı sürece online eğitim programına daima uyulacak ve aksaklık sonucunda oluşacak gecikme veya eğitim ertelemeleri kesinlikle telafi edilecektir.

Sağlık sorunları ve özel olarak ciddi problemler meydana gelmediği sürece keyfi veya küçük sebeplerden dolayı eğitimin aksaması söz konusu bile olmayacaktır.

Eğitim Google Meet üzerinden yapılacak ve ders başlangıcında öncelikle sınava yönelik çalışma tavsiyelerine yer verildikten sonra sınav ile ilgili konu anlatımına adım adım başlanacaktır.


Eğitimi satın almak ve detaylı açıklamalara erişmek için: https://www.bkubayilik.com.tr/bkubayilik-online-egitim--1-bku-online sitesini ziyaret edebilirsiniz..



« Anasayfa